Att återhämta sig från trötthet och öka immuniteten

Fler och fler människor är intresserade av immunitet och vill hantera sin kropp med orientalisk medicin eller örtmedicin. Det är dock svårt att förvänta sig samma effekt även om läkemedlet är mycket effektivt. Detta beror på att varje människas organ och organ har olika sammansättning och hälsotillstånd.

När det gäller detta sade direktör Lee Hyun-sook från Women’s In Oriental Medicine Clinic, “För att stärka immunförsvaret, kontrollera inte bara de platser som gör örtmediciner bra, utan ta också örtmediciner för energiåtervinning, örtmedicin för återhämtning av trötthet och Gongjinjin enligt din konstitutionen för att se effekterna av växtbaserade läkemedel.”.

De flesta av dem letar efter information som fokuserar på kostnaden för växtbaserade läkemedel, såsom priset på växtbaserade läkemedel, priset på växtbaserade läkemedel och priset på Gongjinjin. Eller de söker vagt efter en orientalisk medicinklinik som rekommenderar Gongjindan eller en bra medicin och besöker den orientaliska kliniken.

Det första man bör kontrollera 강남가인안마 när man ordinerar växtbaserade läkemedel från orientaliska kliniker, inklusive återhämtning av trötthet, energiåtervinning och hjorttornstillskott, är ”om receptet tar hänsyn till individens konstitution och fysiska tillstånd”.

Även samma växtbaserade läkemedel använder inte samma läkemedel. När immuniteten försvagas behövs energitillskott eller örtmedicin på grund av kronisk trötthet etc., olika läkemedel som hjorttornstillskott ordineras enligt det inre organets nuvarande tillstånd och konstitution.

Så, vilka är de viktiga punkterna i att ordinera skräddarsydda örtmediciner?

Du kan ta ett kinesiskt medicintest. På orientaliska kliniker identifieras kroppens funktionella tillstånd genom orientaliska medicinska undersökningar, inklusive meridianfunktionstester, bukundersökning och dräneringsundersökning och kroppstemperaturdiagnosundersökning.

Rådgivning är lika viktigt som att testa. Det betyder inte mycket om du får ett orientaliskt medicinstillägg utan att lyssna på någon förklaring. Genom rådgivning behöver jag höra en förklaring om vad min kropp är och vad min kropp behöver just nu. Om du känner till ditt kroppsförhållande kan du lättare hantera din hälsa i ditt dagliga liv och ta hand om din kropp.

För att få ett recept på örtmedicin är det nödvändigt att genomgå undersökning och konsultation, men det är svårt att besöka en orientalisk klinik under påverkan av Corona 19-viruset. I synnerhet äldre patienter eller patienter med försvagad immunitet är mer benägna att vara ovilliga.

Följaktligen aktiveras ‘icke-ansikte mot ansikte-behandling’. Icke-ansikte-mot-ansikte-behandling avser att få rådgivning och orientalisk recept via telefon utan att besöka en orientalisk klinik personligen. Det är en form av rådgivning via telefon, kontroll av den dagliga livsstilen och patientens tillstånd och förskrivning av växtbaserade läkemedel i enlighet med detta och skickas med kurir.

Tack vare detta är det nu möjligt att få anpassade recept för orientalisk medicin säkert hemma.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다